Onze Vaste Animatoren

Naast een vast bestuurslid is ons Emmanuelle ook een van onze vaste (hoofd)animatoren, verder staat ze als ondersteuner op het speelplein. Het speelplein ligt haar nauw aan het hart en de kindjes zijn helemaal weg van haar. Emmanuelle is al aanwezig op ons plein sinds 2016, ze kent het plein dus door en door. Naast het speelplein zit Emmanuelle in haar laatste jaar leerkracht secundair onderwijs.

Emmanuelle Eeckhaudt
Bestuurslid – hoofdanimator - animator

Cato staat al op het plein sinds 2018. Ze studeert Orthopedagogie en zit reeds 2020 in het bestuur. Maar het organisatorische zit haar al veel langer in de genen. Het klikt niet alleen goed met de animatoren, ook met de kleutertjes kan ze het goed vinden. Als het om kindermuziek gaat, blijft K3 toch wel haar favoriet.

Cato Leus
Bestuurslid – hoofdanimator – animator

Als we Simon zouden moeten omschrijven dan is dat zeker als “De meester van het toneelspelen.” Simon studeert Industrial design in Kortrijk en staat al op het plein sinds 2016. In deze tijd heeft hij al in de schoenen gestaan van talloze karaktertjes. Voor hem is speelplein als een tweede thuis. Simon vult de rol van financieel directeur en zorgt dat alle centjes goed besteed worden.

Simon Verhofstadt
Bestuurslid – hoofdanimator – animator

Bo staat reeds op het speelplein sinds 2015. Onze oude trees staat dit jaar ook als ondersteuner op het plein. Met haar jaren ervaring binnen de Chiro en op het speelplein zal ze deze job met glans vervullen.

Bo Galle
Bestuurslid – hoofdanimator – animator

Dit is Lotte. Ze studeert sinds 2021 orthopedagogie aan HoGent. Ze gaat al van kleins af aan naar het speelplein en is sinds 2019 animator, 3 jaar later ook bestuurslid. Verder is ze leidster bij de KSA , zit ze bij jeugdhuis JOC en speelt ze dwarsfluit en drum. Lotte zal voor sfeer en ambiance zorgen op het plein, want zij is deel van het team voor feestjes en evenementen.

Lotte Van der Schueren
Bestuurslid – animator

Bram is al van kinds af aan bij ons op het speelplein te vinden. Hij is een enthousiaste en gemotiveerde (hoofd)animator die graag de touwtjes in handen neemt. Hij zorgt voor originele activiteiten en is vaak te vinden achter zijn camera waarmee hij de allermooiste speelpleinfoto’s trekt. Bram maakt dit jaar deel uit van het feestcomité en zorgt voor een goede sfeer onder animatoren en voor de opbouw en afbraak van het plein.

Bram Willems
Bestuurslid – animator

Ons volgend nieuw bestuurslid is Arij. Ze startte in 2018 als hulpanimator. Sinds 2021 studeert ze rechten aan de UGent. Daarnaast speelt ze ook gitaar en piano en is ze nog eens leidster op de KSA. Arij zal er in haar eerste jaar als bestuurslid voor zorgen dat de administratieve taken zoals de weekverdelingen, in orde zijn!

Arij Abd El Aal
Bestuurslid – animator

Deze drukke jongeman Is Jarne. Hij doet altijd zijn best om voor zowel zijn kindjes als voor de animatoren leuke activiteiten te voorzien. Daarnaast zal hij ook zorgen voor de opbouw en afbraak van het plein. In zijn vrije tijd zit deze bezige bij ook niet stil. Hij is al goed aan het bouwen aan een mooie carrière als scheidsrechter.

Jarne De Winne
Bestuurslid – animator
Helena Bruynseels
Bestuurslid – animator

Lies is een zeer gedreven meerwaarde aan ons team. Ze durft verrassend uit de hoek te komen en doet altijd haar uiterste best om de tofste activiteiten te bedenken. Ook voor haar outfits zou ze nooit de makkelijkste weg kiezen. The high way is the Lies' way!

Lies Poppe
Bestuurslid – animator
Bert Bauwens
Hoofdanimator – animator
Emile Rogiers
Hoofdanimator – animator
Joran Bauwens
animator
Lloyd Prempeh
animator
Tine Bauwens
animator
Maja De Jonge
animator
Luna Van Heck
animator
Charlotte Michiels
animator
Mirthe Van der Vurst
animator
Xiam de Schrijver
animator
Marthe Maudens
animator
Maarten Malin
animator